Events

14 - 17 December

Data Protection Officer (DPO) Training Bundle

The General Data Protection Regulation (GDPR) requires that many organisations appoint a Data Protection Officer (DPO). The International Association of Privacy Professionals (IAPP) estimates that more than 75,000 DPOs will be required in the coming months. Are you DPO Ready? Whether you are taking your first step of awareness, or are ready for certification as a data protection professional, Deloitte is here to help you along the way.

9 decembrie 2020

Comerțul online - încotro?

Consolidarea afacerii în mediul online prin platforme sau aplicații mobile atrage pe lângă provocările juridice în domeniu, și o preocupare sporită de a veni în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor consumatorilor.

20 - 23 februarie | 3 - 6 aprilie | 23 - 26 aprilie | 21 - 24 mai | 26 - 29 iunie 2018 / Bucharest

Athenee Palace Hilton, 1-3 Episcopiei Street

Data Protection Officer (DPO) Training Bundle

19 februarie 2017 / Bucuresti

Hotel Intercontinental - Sala Hora (Bulevardul Nicolae Bălcescu 4)

Mobilitatea internațională a angajaților

Deloitte împreună cu Reff & Asociații vă invită la un seminar interactiv în cadrul căruia vom discuta într-o manieră cât mai practică aspecte legate de încadrarea corectă a situației de mobilitate din perspectiva legislației aplicabile, cu respectarea prevederilor europene, procesele de salarizare și administrare a forței de muncă mobile, implicațiile și obligațiile fiscale și de asigurări sociale asociate.

25 octombrie 2017 / Bucharest

Hotel Intercontinental - Sala Hora (Bulevardul Nicolae Bălcescu 4)

Răspunderea Administratorilor (expunere civilă și penală) și implicații de guvernanță corporativă

Prin deciziile sale, managementul unei companii este expus zilnic la riscul de răspundere civilă sau penală. Nefundamentarea riguroasă a unei operațiuni, precum și preluarea gestiunii de la managementul precedent și neidentificarea unor nereguli din trecut sunt doar două dintre exemplele efective care pot genera riscuri de răspundere.