Reff & Asociații a oferit NEPI Rockcastle asistență juridică pe aspecte de drept românesc în vânzarea portofoliului

Press releases

Reff & Asociații a oferit NEPI Rockcastle asistență juridică pe aspecte de drept românesc în vânzarea portofoliului de birouri către AFI Europe

19 decembrie 2019

Reff & Asociații, societatea de avocați reprezentând rețeaua globală Deloitte Legal în România, a oferit fondulului de investiţii NEPI Rockcastle asistența juridică pe aspecte de drept românesc în tranzacția de vânzare a portofoliului de birouri către AFI Europe. Cu o valoare ce depășește 300 milioane de euro, aceasta este considerată cea mai mare tranzacţie din istorie de pe piaţa locală de birouri.

Tranzacția a fost semnată și urmează să fie supusă aprobării Consiliului Concurenței.

Portofoliul vândut de NEPI Rockcastle este format din opt clădiri de birouri clasa A situate în București și Timișoara, în proiectele Floreasca Business Park, The Lakeview, Aviatorilor 8, din București, și Timișoara City Business Center, din Timișoara. Suprafața totală închiriabilă a portofoliului vândut este de 118.500 metri pătrați.

Pregătirea proiectului și asistența oferită de echipa de drept imobiliar a Reff & Asociații s-au întins pe o durată de peste un an de zile și au vizat toate aspectele tranzacției guvernate de legea română.

Echipa dedicată proiectului a fost condusă de Irina Dimitriu, Partener și liderul practicii de drept imobiliar a Reff & Asociații, și a fost alcătuită din Simona Iacob, Senior Managing Associate, Maria Nițulescu, Senior Associate, Ioana Georgescu-Mureșanu, Senior Associate, Diana Stan, Senior Associate, Călin Georgescu-Mureșanu, Senior Associate, Alexandru Butușină, Associate.

De peste zece ani, Reff & Asociații este recunoscută drept una dintre cele mai importante societăți de avocatură în domeniul imobiliar din România, fiind implicată, fie de partea vânzătorului, fie a cumpărătorului, în majoritatea celor mai mari tranzacții imobiliare din țară, atât în domeniul spațiilor de birouri, cât și al celor comerciale. Ediția din 2019 a clasamentului Legal 500 EMEA recunoaște încă o dată Reff & Asociații ca o firmă de prim rang în domeniul imobiliar, citând clienți care apreciază avocații săi specializați în drept imobiliar drept „profesioniști excelenți”, „flexibili, echitabili și inovatori în găsirea soluțiilor”.

Cu o echipă de peste 70 de avocați, Reff & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocați din România, recunoscută pentru calitatea serviciilor și abilitatea de a oferi soluții în chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 85 de țări.

Pentru mai multe informaţii despre Reff & Asociații, accesaţi www.reff-associates.ro. Pentru a afla mai multe despre reţeaua globală Deloitte Legal, accesaţi www.deloittelegal.com.

Did you find this useful?