Avocații Irina Dimitriu și Mihnea Galgoțiu-Săraru, promovați parteneri în cadrul Deloitte România

Press releases

Avocații Irina Dimitriu și Mihnea Galgoțiu-Săraru, promovați parteneri în cadrul Deloitte România

3 iunie 2024

Avocații Irina Dimitriu și Mihnea Galgoțiu-Săraru, care sunt de mai mulți ani Parteneri în cadrul Reff & Asociații, societatea de avocați afiliată rețelei Deloitte Legal, au fost promovați în rolul de Parteneri Deloitte România. Numirile au intrat în vigoare în iunie 2024.

„Îi felicit pe Irina și Mihnea pentru ascensiunea lor remarcabilă spre rolul de partener în cadrul Deloitte. Am încredere că ei vor deservi clienții cu integritate și se vor dedica dezvoltării echipelor pe care le conduc. Deși au evoluții profesionale și domenii de expertiză diferite, am încredere că ei au în comun faptul că se ghidează după valorile de leadership stau la baza culturii noastre organizaționale - dezvoltare profesională continuă, respect, grija pentru binele echipelor noastre și angajamentul de a promova o atitudine incluzivă și care promovează diversitatea”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Irina Dimitriu, care este din 2016 Partener în cadrul Reff & Asociații, societatea de avocați afiliată rețelei Deloitte Legal, a devenit acum și membră a echipei de parteneri Deloitte România. Cu o experiență de peste 19 ani, ea este specializată în achiziția, finanțarea și dezvoltarea de proiecte imobiliare de anvergură, asistând atât clienți privați români, cât și străini. Domeniile sale cheie de expertiză includ structurarea tranzacțiilor, dezvoltarea de proiecte în domeniul imobiliar și al infrastructurii, construcțiile, urbanismul și procesele de autorizare, precum și coordonarea proceselor de due diligence. Ea este și Lider al Serviciilor de Consultanță pentru sectorul Imobiliar în cadrul Deloitte România. Irina a primit recunoașterea de „Leading Individual” în domeniul său de expertiză în clasamentul independent internațional Legal 500. Este colaborator activ și invitat permanent în board-ul Asociației Investitorilor Imobiliari (AREI), care cuprinde cei mai importanți jucători de profil din țară, și este licențiată în drept la Universitatea București.

Mihnea Galgoțiu-Săraru, avocat cu o experiență de peste 15 ani în litigii, s-a alăturat firmei în 2019 și a contribuit la transformarea practicii într-un lider de piață în aria sa. A devenit Partener în cadrul Reff & Asociații în 2020 și, din 2023, s-a concentrat pe dezvoltarea practicii de soluționare a litigiilor comerciale și administrative, ocupând în același timp funcția de lider al Grupului de Expertiză în Litigii al rețelei Deloitte Legal la nivelul Europei Centrale. În urma promovării, el devine acum și membru al echipei de parteneri Deloitte. Mihnea a asistat companii lideri de piață din diverse sectoare, a coordonat proiecte complexe de soluționare a litigiilor administrative și comerciale, proceduri internaționale de arbitraj și litigii transfrontaliere. Este recunoscut drept „Next Generation Partner” de către Legal 500 atât la categoria Litigii Fiscale, cât și la Soluționarea Litigiilor Comerciale și Administrative, și menționat printre cei mai apreciați profesioniști în dispute fiscale din întreaga lume (Highly regarded in Tax Controversy) de către ITR. Este absolvent summa cum laude al Facultății de Drept din cadrul Universității București.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar, precum și optimizarea proceselor juridice și implementarea noilor tehnologii. Firma reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.