Deloitte România își consolidează echipa de management prin numirea a trei noi parteneri

Press releases

Reff și Asociații o promovează pe Simina Mut pe poziția de partener

10 iunie 2020

Reff și Asociații, societatea de avocați care reprezintă rețeaua globală Deloitte Legal în România, își extinde echipa de management prin promovarea Siminei Mut pe rolul de Partener.

„Preluarea rolului de partener este probabil cea mai importantă reușită a unei cariere în servicii profesionale și de aceea sunt foarte mândru de colegii mei care tocmai au fost promovați. Ei au avut o contribuție personală semnificativă la construirea unei părți a businessului nostru prin angajamentul lor total față de clienții și față de colegii noștri, sprijinindu-i și pe unii, și pe ceilalți să se dezvolte și să exceleze. Privesc promovarea colegilor mei ca pe un cadou pe care ni-l facem cu ocazia aniversării a 175 de ani de existență a Deloitte, cea mai veche firmă de servicii profesionale din lume,” a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

 

Simina Mut este acum Partener în cadrul Reff & Asociații și coordonează pentru Europa Centrală echipele de consultanță în management juridic și de Legal Managed Services, al căror rol este să sprijine departamentele juridice în demersul de transformare digitală, de îmbunătățire a eficienței prin utilizarea soluțiilor tehnologice și prin optimizarea proceselor. Simina continuă să conducă și Centrul Global de Excelență Deloitte Legal, o echipă globală aflată la București care oferă soluții atât pentru clienții, cât și pentru profesioniștii Deloitte din toată lumea, printre care se numără soluțiile create în cadrul parteneriatului cu UiPath. Simina este un avocat experimentat în tranzacții bancare și a coordonat implementarea la nivel global a unor proiecte inovatoare pentru rețeaua Deloitte Legal, în domenii precum excelență operațională, design de modele operaționale, centralizarea serviciilor, soluții tehnologice dedicate domeniul juridic și strategie digitală. Ea s-a alăturat Deloitte când era absolventă. A studiat drept internațional și comparat în Cluj-Napoca, Paris și Geneva și deține certificări în drept comparat și transnațional.

Did you find this useful?