Reff & Asociații | Deloitte Legal îl promovează în rolul de Partener și coordonator al practicii de litigii

Press releases

Reff & Asociații | Deloitte Legal îl promovează în rolul de Partener și coordonator al practicii de litigii și arbitraje pe Mihnea Galgoțiu-Săraru

14 iulie 2020

Reff & Asociații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, îl promovează pe Mihnea Galgoțiu-Săraru în rolul de Partener.

Mihnea Galgoțiu-Săraru, avocat specializat în soluționarea disputelor, s-a alăturat echipei Reff & Asociații | Deloitte Legal în 2019, ca Senior Managing Associate în calitate de coordonator al diviziei de litigii comerciale. Odată cu promovarea în rolul de partener, el preia conducerea întregii practici de litigii si arbitraje.

Mihnea are peste 11 ani de experiență în dreptul afacerilor, după ce a absolvit summa cum laude Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Înainte de a se alătura echipei Reff & Asociații | Deloitte Legal, el a deținut poziția de Partener și rol de coordonare a practicii de litigii dintr-o altă societate de avocatură importantă din România.

De-a lungul carierei sale, Mihnea a asistat companii ce sunt lideri de piață din numeroase sectoare, coordonând proiecte ample de litigii, în special dispute complexe administrative (inclusiv fiscale și anti-trust) și comerciale. El are experiență vastă și în proceduri de arbitraj internațional și în litigii derulate în mai multe jurisdicții.

„Resimt o mare satisfacție față de promovarea lui Mihnea, care încununează un an de avansări spectaculoase ale practicii noastre de litigii comerciale. Mihnea a adus deja o contribuție decisivă la creșterea acestei zone de expertiză și am toată încrederea în capacitatea lui de a conduce întreaga echipă de Litigii din noul său rol,” a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

„Anunțăm cu mândrie extinderea echipei de parteneri prin promovarea lui Mihnea, un profesionist desăvârșit, cu mare experiență în  litigii și arbitraje. Această promovare este un pas natural atât în dezvoltarea profesională a lui Mihnea, cât și a întregii noastre practici de litigii. Am deplină încredere că în noua formulă de management vom reuși să fim și mai aproape de clienții noștri în această perioadă în care nevoile lor sunt tot mai numeroase, complexe și urgente,” a declarat Andrei Burz-Pînzaru, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal.

Practica de litigii din cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal acoperă toate tipurile de proiecte de litigii din mediul de afaceri, de la cauze fiscale și administrative, la dispute comerciale și arbitraje internaționale.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, acoperă toate tipurile de servicii de dreptul afacerilor, incluzând domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 85 de țări.

Pentru mai multe informații despre Reff & Asociații| Deloitte Legal, accesați www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informații despre rețeaua globală Deloitte Legal, accesați www.deloittelegal.com.

Did you find this useful?