Reff & Asociații își extinde echipa de litigii prin recrutarea avocaților Mihnea Galgoțiu-Săraru și Ana Pantilică

Press releases

Reff & Asociații își extinde echipa de litigii prin recrutarea avocaților Mihnea Galgoțiu-Săraru și Ana Pantilică

18 iulie 2019

Reff & Asociații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, își extinde echipa de litigii prin recrutarea lui Mihnea Galgoțiu-Săraru pentru rolul de Senior Managing Associate și a Anei Pantilică pentru rolul de Senior Associate.

Mihnea Galgoțiu-Săraru are zece ani de experiență în dreptul afacerilor, acumulați după ce a absolvit summa cum laude Facultatea de Drept din cadrul Universității București. El a asistat companii ce sunt lideri de piață din numeroase industrii, coordonând proiecte ample de litigii, în special dispute complexe comerciale, din sectorul imobiliar și din cel administrativ, inclusiv multe cazuri antitrust. El are experiență și în proceduri de arbitraj internațional și în litigii derulate în mai multe jurisdicții. Anterior, Mihnea a fost partener și unul dintre coordonatorii practicii de litigii la una dintre cele mai mari societăți de avocatură din țară. Activitatea sa este recunoscută de Legal500 și contribuie constant cu articole în publicații de business și juridice.

De-a lungul celor șapte ani de experiență acumulată la o prestigioasă societate națională de avocați, Ana Pantilică a fost implicată în proiecte de litigii naționale și internaționale, atât în fața instanțelor naționale, cât și în fața unor complete de arbitraj. Ea are experiență și în asistarea clienților în chestiuni de protecție a datelor cu caracter personal, protecția consumatorului și în sectorul imobiliar. În ultimii ani, Ana Pantilică a coordonat cazuri cunoscute în diverse tipuri de dispute, inclusiv în sectorul imobiliar, corporatist, fiscalitate, competiție, administrativ și proprietate intelectuală.

„Anunțăm cu bucurie extinderea echipei noastre de litigii și le urăm bun venit lui Mihnea și Anei, doi avocați experimentați, creativi și inovatori. Aceasta este o dovadă a maturității practicii noastre, care a ajuns la 17 experți, precum și a angajamentului nostru de a oferi cele mai bune servicii clienților noștri în orice proiect de litigii”, a declarat Andreea Artenie, Partener la Reff & Asociații și liderul practicii de litigii.

Cu o echipă de peste 70 de avocați, Reff & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocați din România, recunoscută pentru calitatea serviciilor și abilitatea de a oferi soluții în chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, litigii, fuziuni și achiziții, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 85 de țări.

Did you find this useful?