Reff & Asociații, prezentă în continuare între societățile

News

Reff & Asociații, prezentă în continuare între societățile de avocați de top, cu șapte arii de practică în clasamentul EMEA Legal 500 2018

17 aprilie 2018

Reff & Asociații SCA își menține poziția la vârful profesiei, fiind menționată cu un număr de șapte arii de practică în clasamentul din acest an realizat de ghidul internațional EMEA Legal 500.

Reff & Asociații își păstrează poziția în primul eșalon în aria dreptului imobiliar și construcții, (arie de practică coordonată de Irina Dimitriu), pentru care Alexandru Reff este de asemenea menționat ca avocat de top (“leading lawyer”). De asemenea, firma intră în zona de top a clasamentului Legal 500 cu practica de dreptul concurenței (coordonată de Partenerul Florentina Munteanu), cu privire la care este evidențiată experiența în gestionarea concentrărilor economice și litigiilor de dreptul concurentei.

Și anul acesta Reff & Asociatii este recomandată ca o practică de top în domeniile financiar-bancar, arie de practică coordonată de Partenerul Andrei Burz-Pînzaru, domeniile evidențiate incluzând implicarea activă în transferuri de portofolii de credite și asistarea clienților într-o gamă largă de probleme specifice legislației bancare. În zona de fuziuni și achiziții (M&A), coordonată de Partenerul Georgiana Singurel, Reff & Asociații este apreciată de clienți pentru “reputația solidă în gestionarea de divizări, fuziuni intra-grup și tranzacții M&A”.

Practica de dreptul muncii, coordonată de Partenerul Florentina Munteanu, este remarcată îndeosebi prin „experiența în problematica transferurilor de întreprindere (TUPE) și cea a litigiilor de muncă”. Totodată, Reff & Asociații este menționată de către publicația internațională între cele mai active societăți de avocați pentru proiectele desfășurate în arii de practică precum PPP și TMT, având-o drept coordonator pe Georgiana Singurel, cu o mențiune specială pentru zona protecției datelor personale, e-commerce și fintech, pentru care societatea de avocați este recunoscută în mod special.

“Doresc să îi felicit pe colegii mei, a căror muncă este astfel recunoscută, și să le mulțumim totodată clienților care continuă să investească încredere în noi, oferindu-ne proiecte care ne motivează să urmarim în continuare excelența în tot ceea ce facem. Apartenența noastră la rețeaua internațională de avocați Deloitte Legal, care în Europa Centrală reprezintă cea mai mare practică juridică regională, reunind 340 avocați în 18 țări, ne permite să oferim asistență clienților nu numai în proiecte locale ci și în proiecte transfrontaliere, a căror incidență în activitatea noastra este din ce în ce mai mare”, a spus Andrei Burz-Pînzaru, avocat coodonator Reff & Asociații.

Legal 500 este una dintre cele mai prestigioase publicații internaționale de specialitate ale cărui clasamente reprezintă cea mai cuprinzătoare analiză a pieței de avocatură internaționale. Clasamentele se realizează în urma unei analize care include interviuri cu clienți si reprezentanți ai societăților de avocați.

Cu o echipă de 73 de avocați, Reff & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocați din România și una dintre cele mai active în asistarea clienților în tranzacții complexe de fuziuni și achiziții, drept imobiliar, finanțări bancare, dreptul muncii, dreptul mediului, insolventa, dreptul concurentei, litigii comerciale si fiscale.