Reff & Asociații și Deloitte România au asistat producătorul de materiale izolante Knauf Insulation în preluarea fabricii de

Press releases

Reff & Asociații și Deloitte România au asistat producătorul de materiale izolante Knauf Insulation în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat din România

3 mai 2022

Reff & Asociații | Deloitte Legal și Deloitte România și au asistat Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producători de soluții de izolare din lume și parte a grupului german Knauf, în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat SA, din Târnăveni, județul Mureș. Tranzacția a fost finalizată în urma notificării Consiliului Concurenței.

În urma preluării fabricii, Knauf Insulation a demarat un amplu proces de modernizare pentru a aduce spațiul și linia de producție la standardele Knauf și pentru a putea produce vată minerală din sticlă de cea mai înaltă calitate și în condiții de protecție a mediului.

„Apreciem mult nivelul serviciilor oferite de echipa Deloitte România și efortul intens depus pe parcursul întregului proces. A fost o tranzacție complexă, care a necesitat un grad înalt de expertiză din partea consultanților financiari, juridici și fiscali ai Deloitte”, a declarat Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation România și Bulgaria.

Avocații de la Reff & Asociații | Deloitte Legal au oferit Knauf Insulation asistență juridică pe tot parcursul tranzacției, de la etapa de structurare, due diligence juridic și negociere, până la semnare și finalizare, precum și servicii juridice post-tranzacție. Echipa a fost formată din Georgiana Singurel, Partener, Diana Fejer, Senior Managing Associate, Andreea Zaharia, Managing Associate, Maria Nițulescu, Managing Associate, Florin Grumeza, Senior Associate, Florentina Munteanu, Partener, Mihnea Radu, Senior Associate, Călin Cosma, Senior Associate, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, și Irina Picoș, Senior Associate. De asemenea, experții financiari și fiscali din cadrul Deloitte România au oferit servicii de due diligence financiar și fiscal.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

Pentru mai multe informații despre Reff & Asociații | Deloitte Legal, accesați www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informații despre rețeaua globală Deloitte Legal, accesați www.deloittelegal.com.