Reff și Asociaţii a asistat MAS Real Estate în achiziția unui portofoliu dezvoltat de Prime Kapital

Press releases

Reff și Asociaţii a asistat MAS Real Estate în achiziția unui portofoliu dezvoltat de Prime Kapital

11 martie 2019

Echipa Reff și Asociații, coordonată de Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner, și Irina Dimitriu, Partner, a oferit asistență MAS Real Estate în legătură cu achiziționarea unui portofoliu de nouă centre comerciale dezvoltate de Prime Kapital. Cu o valoare de 113 milioane de euro, aceasta este cea mai mare tranzacție din sectorul imobiliar anunțată în acest an.

„Ne bucurăm să continuăm colaborarea cu MAS Real Estate pentru acest proiect solicitant atât prin prisma structurii tranzacției, cât și a termenelor strânse, și le mulțumim pentru încrederea constantă pe care ne-o acordă în reprezentarea intereselor lor pe piața de real estate din România. Îi felicit pentru o nouă achiziție de succes”, declară Andrei Burz-Pînzaru, Managing Partner la Reff și Asociații, membră a rețelei globale Deloitte Legal.

„Suntem încântați că am dus la bun sfârșit cu succes acest proiect care, suplimentar față de complexitatea tranzacției în sine, ne-a testat forța, anduranța si capacitatea de a munci în condiții de presiune de timp. Cu ocazia aceasta am atins un nou record al vitezei de finalizare a unei tranzacții, reușind să efectuăm analiza de due diligence pentru toate cele nouă centre comerciale (operaționale) și să negociem documentația tranzacției într-o perioadă de aproximativ trei săptămâni. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Reff și Asociații pentru dedicarea de care a dat dovadă pe întreg parcursul proiectului”, spune Irina Dimitriu, Partener Reff și Asociații, coordonatoarea practicii de real estate din cadrul firmei.

În acest proiect, sub coordonarea lui Andrei Burz-Pînzaru și a Irinei Dimitriu, au lucrat Simona Iacob, Senior Managing Associate, și Ioana Georgescu, Senior Associate, care au acoperit aspectele legate de real estate, Alina Tihan, Senior Managing Associate, și Diana Rotaru, Associate, pentru aspectele de finanțare.

Cu o echipă de peste 70 de avocați, Reff & Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocați din România și una dintre cele mai active în asistarea clienților în tranzacții complexe de fuziuni și achiziții, drept imobiliar, finanțări bancare și tranzacții cu portofolii de credite. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală de avocați Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 85 de țări.

Did you find this useful?