Din nou, Reff & Asociații scoate la iveală avocatul din tine!

Article

Din nou, Reff & Asociații scoate la iveală avocatul din tine!

Ce trebuie să știi despre programul nostru

„Law is Awesome!” este un program educațional special conceput de Reff & Asociații | Deloitte Legal pentru studenții din anii III și IV de studiu și masteranzii de la facultățile de drept, care explorează ce opțiuni au pentru a profesa în domeniul juridic și vor să învețe ce implică în concret practicarea avocaturii și consultanței în domeniul afacerilor într-o lume în continuă schimbare.

Proiectul se află la a cincea ediție și vine cu noutăți și multe surprize: în primăvară, o programă de training-uri actualizată în linie cu skill-urile ce le sunt necesare tinerilor avocați pentru a se adapta celor mai recente provocări ale pieței, modului de lucru hibrid și noilor soluții legal tech (detalii mai jos) și oportunitatea de a fi selectat pentru a participa la programul de internship al firmei din vara anului 2022. La edițiile anterioare au participat în total 130 de studenți, iar mai mulți dintre ei au fost recrutați în cadrul firmei.

De la avocații din practicile tradiționale, printre altele, participanții vor învăța cum să redacteze un contract, ce metodologie să aplice în cadrul unui proiect de tip due diligence, cum să structureze un sfat juridic, dar şi cum să gestioneze proiectele de soluționare a disputelor şi controverselor în mediul de afaceri. Împreună cu noua generație de avocați cu pregătire interdisciplinară (drept, tech și business) din cadrul practicii de Legal Management Consulting, participanții vor explora trasee profesionale alternative mai puțin cunoscute, care implică prestarea unor servicii juridice aflate la intersecția consultanței de business cu soluțiile legal tech de ultimă generație. De asemenea, ei vor avea oportunitatea să interacționeze cu profesioniști din Deloitte România (inclusiv cu experții în resurse umane, care îi vor ghida spre construirea unui brand personal), dar și cu clienți și traineri pe zona soft skills din rețeaua globală Deloitte Legal. 

La finalul programului „Law is Awesome!”, participanții vor primi recomandări personalizate de carieră de la trainerii cu care au interacționat.

Trimite înscrierea ta la anedelcu@deloittece.com. (Detalii mai jos)

Ce beneficii ai dacă ești selectat

 • coaching din partea profesioniștilor Reff & Asociații | DeloitteLegal pentru a exersa deprinderile necesare profesării în calitate de avocat și consultant în domeniul afacerilor și sesiuni de tipul job shadowing la birou (pe parcusul unei zile)
 • explorarea unor trasee profesionale alternative tipologiei „avocatului tradițional”, în cadrul practicii de Legal Management Consulting din Reff & Asociații| Deloitte Legal
 • dezvoltarea de soft skills în cadrul unui training susținut de experții în resurse umane din Deloitte România, care te vor învăța cum să îți construiești un brand personal, cum să te pui în valoare prin CV și cum să te prezinți la un interviu
 • familiarizarea cu specificul proiectelor multidisciplinare la care ai putea lucra pe viitor, prin training-uri susținute de consultanți fiscali din Deloitte România, cu care avocații colaborează îndeaproape
 • perfecționarea abilităților de redactare a sfaturilor juridice în limba engleză
 • networking cu avocații juniori din cadrul firmei și întâlniri informale cu avocații coordonatori din cadrul Reff & Asociații | DeloitteLegal
 • oportunitatea de a descoperi în concret specificul profesiei, experiența și provocările dintr-o societate de avocatură de top, recunoscută internațional în cele mai înalte clasamente de către ghidurile internaționale prestigioase precum Legal 500, IFLR1000 și afiliată la rețeaua internațională de societăți de avocați Deloitte Legal

Calendar și etape

7 decembrie 2021 - 24 ianuarie 2022: perioada de înscrieri

25 ianuarie  - 4 februarie 2022: perioada de selecție a participanților și de comunicare a rezultatelor

14 februarie - 14 aprilie 2022: perioada de desfășurare a programului „Law is Awesome!”; cca 2 întâlniri pe săptămână, cu o durată între 2 și 4 ore

Vara anului 2022: perioada de desfășurare a programului de internship

Locul desfășurării programului: va fi stabilit și comunicat în luna februarie 2022. Există opțiunea desfășurării fie în format fizic, la sediul Reff & Asociații | Deloitte Legal din București, fie în format online, în funcție de situația epidemiologică de la momentul respectiv, pentru menținerea unor condiții de siguranță

Cum te înscrii

Dacă ești student în anul III sau IV sau masterand la una dintre facultățile de drept din România, trimite la adresa anedelcu@deloittece.com, până la data de 24 ianuarie 2022, printr-un mesaj intitulat „Înscriere Law is Awesome! - Nume și prenume, an de studiu”, următoarele documente:

 • CV-ul tău în limba engleză;
 • Un document sau două documente separate, în limba română, care să indice: (a) toate notele încărcate pe platforma ADMA obținute până în prezent - atașate într-un format .pdf; (b) media obținută în fiecare dintre anii anteriori de studiu. Atașează un screenshot al notei de reclasificare, împreună cu mesajul primit din partea facultății prin care ți-a fost atribuit codul unic de anonimizare.
 • Și un răspuns cât mai creativ la întrebarea: „De ce crezi că dreptul este grozav?” (e.g., o fotografie, un video (max. 1 minut) sau un text (max. 150 cuvinte, în limba română)).  

Candidații trebuie să prezinte cunoștințe avansate de limba engleză, deoarece workshop-urile ce vor fi susținute de trainerii străini se vor desfășura în limba engleză. Vor fi luate în considerare doar aplicațiile complete și care au fost transmise cu respectarea termenului-limită.

Dă undă verde carierei tale cu workshop-urile „Law is Awesome!”. Descoperă agenda programului

Nr.

Domeniu

workshop

traineri

ce vei învăța?

Editia 2021 - workshop-uri confirmate de echipe
0
Sesiune introductivă
Sesiune introductivă
Echipa Reff & Asociații | Deloitte Legal
În prima zi a programului, vă așteptăm la un warm-up meeting, să ne prezentăm, să aflăm mai multe unii despre ceilalți și să vă povestim tot ce aveți nevoie să știți despre participarea voastră la „Law is Awesome!”.
1
Fuziuni și Achiziții
Due diligence: arta de a-ți face temele înainte de negocierea unui contract de cumpărare a unor acțiuni în cadrul unui proiect de tipul M&A”
Diana Fejer, Iulian Maier și Fraga Varadi, avocați în cadrul departamentului de Fuziuni și Achiziții

Ce este un „due diligence”? Ce rol au avocații în acest proces? Care este utilitatea lui într-o tranzacție de tip M&A? Vom răspunde împreună la aceste întrebări în cadrul unui workshop interactiv, pe parcursul căruia veți învăța:

 • în ce constă o investigație juridică de tip due diligence;
 • care sunt aspectele relevante pe care le verifică avocații, în funcție de specificul activității societății-țintă;
 • de ce o astfel de investigație este recomandată înainte de a achiziționa sau a vinde o societate, plecând de la zicala „Better be safe than sorry”;
 • cum folosesc avocații rezultatele investigației de tip due diligence la redactarea contractului de cumpărare de acțiuni ale societății-țintă, pentru a consolida poziția de negociere a clientului lor.

Veți avea ocazia să vă puneți pentru câteva ore în pielea unui avocat specializat în M&A, pentru a identifica chiar voi punctele sensibile în contextul unei astfel de tranzacții și veți învăța să folosiți ceea ce descoperiți ca argumente pro sau contra în cadrul unei simulări de negociere a unor clauze dintr-un contract de vânzare. Fiecare dintre voi poate fi Harvey Specter pentru o zi!

2
Drept Imobiliar
„Ai o singură șansă să obții cel mai bun deal pentru clientul tău. Negociază!”
Larisa Popoviciu, Simona Iacob, Maria Nitulescu și Diana Stan, avocați în cadrul departamentului de Drept Imobiliar

Ce poate fi mai captivant pentru un avocat de business decât negocierile finalizate cu semnarea unei tranzacții? Cu cât tranzacția este mai complicată, deadline-urile mai strânse, echipa adversă mai versatilă și clientul mai exigent, cu atât rolul unui avocat devine hotărâtor pentru soarta tranzacției! Aveți acum ocazia să vă testați la maximum cunoștințele, viteza de reacție, puterea de convingere și pregătirea profesională, toate atuurile care fac diferența în avocatură și în general în business. Vă propunem să participați la un workshop în care vom replica și experimenta „live” pulsul unei negocieri, având alături de voi un „client” sofisticat și o echipă la fel de puternică și energică de avocați de partea adversă.

Având temele făcute în avans, veți avea ocazia să purtați discuții intense, să luați decizii și să vă sfătuiți clientul „pe loc”.

Există trei principii de la care nu puteți să vă abateți:

 • negociați cu profesionalism și eleganță;
 • puneți interesul clientului mai presus de orice dorință de a câștiga teren în fața „adversarului”;
 • nu uitați că regulile se pot schimba pe parcursul jocului!
3
Drept Bancar și Finanțări
„Finanțarea bancară în contextul achiziției unei afaceri - slalom printre interese economice și limitări legale”
Patricia Enache, Andreea Șerban, Dănut Arion și Andrei Ududoiu, avocați în cadrul departamentului de Drept Bancar și Finanțări

Știm cu toții că banii sunt ca aerul pentru orice afacere, dar cum se finanțează în concret o afacere sau o investiție? Imaginați-vă că unul dintre clienții voștri deține un grup celebru de firme și dorește să obțină o finanțare bancară pentru a cumpăra un nou business. Cum vedeți procesul de obținere a unei asemenea finanțări de la bancă? Ce garanții credeți că trebuie să primească banca pentru a îi pune la dispoziție suma de bani de care are nevoie și cine poate acționa ca garant pentru client? La ce riscuri se poate expune? Workshop-ul nostru răspunde tocmai la aceste întrebări și vă pregătește să deveniți avocații de business la care clienții vin pentru rezolvarea problemelor sofisticate de finanțare! Prin exemple concrete și discuții interactive vă vom ajuta să înțelegeți:

 • ce modalități de finanțare are la îndemână o firmă;
 • ce tipuri de garanții se pot oferi și cine poate avea calitatea de garant într-o finanțare bancară;
 • ce limitări legale există în garantarea unui împrumut și cum puteți structura finanțarea astfel încât clientul vostru să obțină banii de care are nevoie.

Cu aceste aspecte lămurite, vom identifica împreună problemele juridice din câteva scenarii de finanțare bancară și veți avea ocazia să propuneți soluții creative pentru găsirea celei mai potrivite structuri de finanțare!

4
Fiscalitate
„Fiscalitatea: cu și despre drept”
Alexandra Smedoiu și Angela Borza, consultanți fiscali din cadrul Deloitte Tax România

Implicarea juridicului în fiscalitate și vice-versa este o realitate pe care nu o pot evita nici avocații, nici consultanții fiscali. Astfel, singura opțiune rezonabilă este să le înțelegem pe ambele! Vă vom prezenta cele mai interesante aspecte de fiscalitate internațională, pentru a reda cât mai bine întrepătrunderea acestor domenii, cu ajutorul colegelor din echipa Deloitte Tax, care vă vor povesti exemple concrete din propriile experiențe.

Voi ne ajutați cu interpretarea tratatelor și directivelor, noi vă ajutăm cu găsirea soluțiilor!

5
Dreptul Muncii
„Mobilitatea lucrătorilor în epoca post-pandemică. Despre munca de oriunde, programe hibride de muncă și alte forme de mobilitate”
Gabriela Ilie, Ana-Maria Vlasceanu și Irina Picos, avocați în cadrul departamentului de Dreptul Muncii

Tehnologia digitală a deschis o nouă pagină în istoria socială și economică a societății, iar pandemia a jucat rolul unui catalizator în ceea ce privește flexibilizarea relațiilor de muncă. În timpul pandemiei, la nivelul Uniunii Europene, peste 50% din angajați au lucrat prin telemuncă, iar statisticile ne arată ca viitorul muncii este hibrid.

În acest context, vă invităm să explorăm împreună ce presupune programul de muncă hibrid, care sunt implicațiile muncii de oriunde (din orice stat, oricând), limitele legale ale flexibilității și delimitarea muncii de oriunde de alte forme de mobilitate, fie ele reale sau virtuale (detașarea în contextul prestării transnaționale de servicii, clauze de mobilitate, delegare), etc.

6
Drept Bancar și Finanțări
„Când blockchain-ul întâlnește dreptul, can the law keep up?”
Andrei Burz-Pînzaru și Dănut Arion, avocați în cadrul departamentului de Drept Bancar și Finanțări
Avocatul modern navighează și interacționează cu tot mai multe tehnologii inovatoare, mașini fără șofer, inteligență artificială sau soluții având la bază tehnologia registrelor distribuite (distributed ledger technology). Revoluția blockchain e deja aici, cu aplicații în mediul de afaceri și industrii diferite (spre exemplu, servicii financiare, comerț, servicii publice). Este dreptul pregătit să țină pasul, sunt suficiente conceptele juridice clasice pentru a gestiona interacțiunile dinte blockchain și realitate?
7
Soluționarea Disputelor
„The winning brief vs. the decisive pleadings”
Luiza Ionescu-Donoiu și Ana Galgotiu-Săraru, avocați în cadrul departamentului de Soluționare a Disputelor
Ce stă în spatele unei soluții favorabile obținute în fața instanțelor de judecată sau arbitrale? O pledoarie care, deopotrivă, captează atenția judecătorului și fascinează sala? Documentele procesuale pregătite cu multă muncă? Strategia de administrare a probelor? Poate toate acestea la un loc, dozate atent în funcție de circumstanțele speței? Dar ce înseamnă o soluție favorabilă? La workshop-ul nostru vă vom prezenta elementele principale ce trebuie să stea la baza construirii unei strategii litigioase, exemple din interacțiunea de zi cu zi a avocaților pledanți cu adversarii lor și cu instanțele de judecată/arbitrale. Veți încerca apoi, chiar voi, să puneți în practică noțiunile însușite!
8
Sector Public și Drept Administrativ
„Parteneriatul public-privat: alternativa în domeniul sănătății publice la nivel național”
Adrian Coman și Fraga Varadi, avocați în cadrul departamentului de Sector Public și Drept Administrativ

Ce este parteneriatul public-privat? Ar putea fi utilizat un asemenea mecanism contractual în domeniul infrastructurii de sănătate publică? Ce aport ar putea avea un management privat pentru a rezolva problemele din domeniu? Care sunt principalele riscuri și obligații pe care un partener privat și le-ar asuma într-un astfel de proiect?

Plecând de la problemele actuale ale sistemului și ale infrastructurii de sănătate publică din Romania, printre care supraaglomerarea, insuficiența dotărilor și a echipamentelor, vă propunem să descoperim împreună în cadrul unui workshop interactiv ce soluții ar putea prezenta un parteneriat public-privat în fața unor asemenea probleme.

9
Drept Penal al Afacerilor
„Tehnici de descoperire si investigare a fraudelor interne in mediul de afaceri”
Catalin Chibzui și Florin Geană, avocați în cadrul departamentului de Drept Penal al Afacerilor

Vreți să aflați mai multe despre cum se identifică fraudele comise în cadrul companiilor? Vreți să știți care sunt dos and don’ts într-o investigație internă și cum să reacționați ca să reduceți riscurile pentru companie?

În cadrul workshop-ului vor fi prezentate aspecte practice ale modului de construire a unei investigații interne, tipuri de probe care pot fi identificate și modalitatea de exploatare a acestora în scopul protejării intereselor companiei. Vă vom implica în exerciții practice de constituire a unei investigații interne și vom decide împreună care este strategia de limitare a riscului la nivelul companiei. Abia așteptăm să descoperim vocația de investigator împreună!

10
Protecția Datelor, Proprietate Intelectuală și Digitalizare
„Avocatura viitorului, we are here to stay. Trenduri în IP și Data privacy”
Linda Ungureanu și Mădălina Spătaru, avocați în cadrul departamentului de Protecția Datelor, Proprietate Intelectuală și Digitalizare

Sunteți interesați de cum se realizează transpunerea în limbaj juridic a noilor tendințe în domeniul tehnologiei? Vreți să aflați ce înseamnă să fiți avocați specializați în domeniul tehnologiei în România?

Pregătiți-vă pentru o discuție aflată la frontiera dintre drept și IT, în care vom acoperi cele mai interesante subiecte derivate din dreptul proprietății intelectuale și GDPR:

 • care sunt cele mai utilizate forme contractuale pentru dezvoltarea de software;
 • diferențele dintre closed și open source software;
 • aplicații mobile și design-ul de interfață;
 • fazele dezvoltării unui mediu blockchain și implicațiile sale juridice;
 • noua etapă în artă și NFT-urile;
 • cum aplicăm principiile GDPR în dezvoltarea software-urilor;
 • responsabilitatea în contextul prelucrării datelor cu caracter personal;
 • implicațiile prelucrării datelor cu caracter personal în mediul online, recunoașterea facială și inteligența artificială;
 • tipuri de contracte utilizate în relația cu furnizorii de servicii.
11
Engleza juridică
„Scurt și la obiect, în limba engleză”
John James McVeigh, Deloitte Legal CE Business Development Manager

„Totul sună mai bine în engleză”. Probabil ați auzit de multe ori acest lucru sau poate l-ați gândit voi înșivă. Redactarea sfaturilor juridice în limba engleză poate părea uneori mai simplă, datorită cuvintelor și sintagmelor mai cuprinzătoare specifice limbii, dar tocmai din acest motiv este ușor să cădeți în capcanele unor fraze care își pierd sensul gândit inițial în limba română.

Vom explora acest subiect cu ajutorul lui John James McVeigh, Deloitte Legal CE Business Development Manager. John este originar din Scoția, educat în Rusia (unde și-a petrecut jumătate din viață și a obținut un LLM la Universitatea din Moscova) și este actualmente stabilit în Cehia. Este foarte cosmopolit și vorbește 5 limbi străine.

De-a lungul carierei sale, John a livrat la peste 300 de societăți de avocați din 60 de țări traininguri pentru dezvoltarea afacerilor, precum și lecții de redactare a documentelor juridice în limba engleză și engleză juridică.

John vă va ajuta să descurcați ițele traducerilor juridice și să scrieți texte simple și deștepte în limba engleză, în timpul unei sesiuni interactive și distractive.

12
Recrutare
„Construiește-ți brandul personal pentru a fi remarcat de angajatori”
Salomeea Florea - Recruitment Manager, Andreea Voicu - HR Specialist și Alessandra Nedelcu - Junior Recruiter Experți în resurse umane din cadrul Deloitte România
Tips & tricks, evaluare de CV, construire de profil de LinkedIn, simulări de interviu, „aşa da, aşa nu” și cum să te pregătești pentru a parcurge cu succes fiecare etapă dintr-un proces de selecție complex - toate aceste lucruri le veți afla în cadrul unei sesiuni dedicate construirii brandului personal încă de pe băncile facultății. Noi vom veni cu exerciții interactive și practice, iar voi veți veni cu CV-urile voastre, pentru a aplica pe acestea recomandările primite la cald din partea specialiștilor în Resurse Umane. Vă propunem un workshop interactiv în care vom descoperi împreună ingredientele unui interviu de succes și vom vorbi despre competențele care vă pot diferenția într-un proces de selecție pentru o poziție de avocat junior într-o societate de avocați.
13
Dreptul Concurenței
„Mituri despre inspecțiile inopinate ale Consiliului Concurenței și adevărul din spatele lor”
Andrea Grigoraș și Mihnea Radu Avocați în cadrul departamentului de Dreptul Concurenței

În cadrul acestui workshop veți învăța, pornind de la cazuri concrete din activitatea Consiliul Concurenței și a Comisiei Europene:

 • cum trebuie să se comporte angajații unei societăți atunci când au parte de o inspecție din partea Consiliului Concurenței;
 • ce se întâmplă atunci când inspectorii vin „în vizită” și „conducerea” nu este la birou;
 • ce sunt „shadows” și care este rostul lor într-o vizită a inspectorilor de concurență;
 • ce tipuri de documente pot fi verificate în cadrul unei inspecții;
 • ce se întâmplă cu parolele de acces sau cheile de criptare IT pe durata inspecției;
 • ce sunt „fishing expeditions” sau cum reacționăm când inspectorii adresează întrebări incriminatorii;
 • de ce utilizarea „produselor de curățenie” poate duce la aplicarea de amenzi pentru periclitarea unei inspecții;
 • cât de important este „tipul de la IT” pe durata inspecției.
14
„Legal tech: work smarter, not harder!”
Sergiu Iatan, Ștefan Ion și Corina Damaschin, din cadrul departamentului de Legal Management Consulting

Vom explora beneficiile soluțiilor tehnologice pentru optimizarea îndeplinirii unora dintre cele mai întâlnite activități ale avocaților, precum:

 • redactare de documente juridice;
 • due diligence;
 • cercetarea juridică;
 • automatizarea sarcinilor repetitive;
 • organizarea profesiei și a activității.

În urma workshop-ului veți înțelege care este stadiul actual al tehnologiei, ce soluții există pe piață și care sunt trendurile care vor guverna industria de legal tech în următorii ani. Plecând de la premisa că roboții nu ne vor înlocui (prea curând) profesia, vă propunem o discuție interactivă unde vă vom prezenta exemple concrete din viața unui avocat care se folosește de tehnologie în interesul lui.

15
Documentare juridică
„Cum realizăm o documentare juridică completă, ca să ajungem la concluzia corectă asupra speței?”
Andreea Voiculescu, documentarist în cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal

Căutarea informației este o activitate comună ființelor umane, mai ales pentru cei care sunt conectați la societatea informatizată. Fiecăruia dintre noi, de cel puțin o dată pe zi, ni s-a întâmplat să căutam o informație, într-un cadru academic, profesional sau personal. Am căutat un număr de telefon, șosete colorate, definiția unui cuvânt, o rețetă de prăjitură, cazare, anularea unui act administrativ… De cele mai multe ori am găsit ce ne doream, dar niciodată nu am acordat atenție acestei activități, în adevăratul sens al cuvântului. Atunci când nu am primit răspunsul satisfăcător ne-am intrebat: cum a găsit cutărică și eu nu am reușit?

Nu e un talent cu care te naști, ci se bazează pe logică, resurse și strategie. Există tehnici de căutare deloc sofisticate care îți pot întoarce rezultate pertinente din surse voluminoase și inabordabile.

Absolventă a Facultății de Bibliologie și Știința Informării, Andreea are peste 16 ani de experiență în cercetare juridică, perioadă în care a gestionat cercetarea, prelucrarea, producerea și difuzarea informației juridice din zeci de mii de documente și a realizat documentări juridice conținând doctrina, jurisprudența și legislația națională, comunitară și internațională.

În cadrul acestui workshop, Andreea vă va învăța cum să selectați sursele cele mai relevante, cum să fiți eficienți în filtrarea informației și cum să pregătiți o documentare juridică completă si de calitate, o abilitate esențială indiferent de profesia din domeniul juridic pe care o veți urma.

16
Întâlnire cu un antreprenor român de succes
Urmează a fi anunțat
Urmează a fi anunțat
Veți avea oportunitatea de a vă întâlni cu un antreprenor român de succes, care vă va povesti experiența sa privind alegerea unui drum în carieră, despre eșec și reușită profesională, dar și despre relația client-avocat - care sunt criteriile de selecție ale unei societăți de avocați și ce este important pentru un client să regăsească în colaborarea cu avocatul său.
17
Sesiune finală/premiere

Ce faci dacă ai nevoie de informații suplimentare

 • accesează în mod periodic paginile de Facebook și LinkedIn Reff & Asociații | Deloitte Legal;
 • contacteaz-o pe colega noastră Alessandra Nedelcu, la adresa de e-mail anedelcu@deloittece.com.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Ce spun inițiatorii programului despre „Law is awesome!”

„Am conceput acest program ca un demers de educare care își propune să contribuie la pregătirea studenților cu perspectiva practică și de actualitate din domeniul avocaturii de afaceri, astfel încât aceștia să-și poată alege un traseu profesional cunoscând cât mai multe dintre opțiunile disponibile. Ajuns la a cincea ediție, programul vine cu o programă de cursuri actualizată, care îi va ajuta pe tineri să se familiarizeze cu cele mai recente provocări ale pieței, modul de lucru hibrid și soluțiile tehnologice de ultimă oră dedicate domeniului juridic. În zilele noastre, avocatul se află la intersecția științei dreptului cu tehnologia și cu ideile de afaceri inovatoare și nu e deloc ușor să țină pasul cu ceea ce se întâmplă în mediul efervescent de afaceri. Deschiderea spre mediul de business, curiozitatea și modul de gândire se cultivă încă de pe băncile facultății. Prin atelierele interactive și exercițiile practice pe care le organizăm, îi ajutăm pe studenți să se orienteze și să învețe ce presupune în concret, la nivelul activităților întreprinse, activitatea unui avocat în domeniul afacerilor, indiferent de aria de specializare. De asemenea, participanții vor avea șansa de a purta discuții cu clienți de-ai firmei, pentru a înțelege ce așteptări are un client de la avocatul său”, a spus Andreea Șerban, Senior Managing Associate la Reff & Asociaţii | Deloitte Legal, inițiatoarea și coordonatoarea programului „Law is Awesome!”.