Revenirea la normalitate – Sunteți pregătiți să vă reluați activitatea?

Solutions

Revenirea la normalitate – Sunteți pregătiți să vă reluați activitatea?

Ultimele luni au adus schimbări fără precedent la nivel mondial,  cauzate de pandemia de COVID-19. Viața, așa cum o știam înainte de 16 martie 2020 nu va arăta la fel, chiar dacă te întorci la birou sau redeschizi spațiile comerciale.

În aceste condiții, cele două aspect care ne preocupă referitor la reluarea activității sunt: ce măsuri ar trebui avute în vedre pentru o revenire în siguranță la birou/centru comercial și ce riscăm dacă nu reușim să le punem în aplicare corect și complet?

Răspunsul la aceste dileme va ajuta toate companiile să se conformeze la noua realitate post COVID-19. Însă, din cauza faptului că autoritățile nu au prezentat o listă exhaustivă de măsuri care ar garanta o reluare în deplină siguranță a activității, fiecare echipă de conducere trebuie să caute toate regulile care i se aplică, să își stabilească propriul set de măsuri și să analizeze răspunderea la care este expusă compania.

Soluția propusă oferă acces la o echipă de aproximativ 15 specialiști, din toate domeniile de activitate relevante, pentru îi ghida pe cei interesați în acest proces. Practic, soluția are două scopuri majore -  în primul rând, să recâștige încrederea angajaților și clienților și, în al doilea rând, să ofere conducerii companiei siguranța că măsurile aplicate sunt eficiente, necesare și suficiente și nu încalcă reglementările în vigoare anterior pandemiei de COVID-19, care pot implica posibile răspunderi civile sau penale.

Back in business – Are you ready to resume your activity?

Contact

Irina Dimitriu

Irina Dimitriu

Partner

Irina is a Partner with Reff & Associates and Head of the Real Estate practice. Before joining Reff & Associates in 2016, she worked for 11 years with another leading law firm in Romania, advising loc... More